Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Досвідчений мандрівник поділився простою хитрістю, як можна безкоштовно поїсти і випити в аеропорту. Про прийом він розповів на платформі Reddit, де його допис обговорило майже 20 тисяч осіб з США і Великобританії, передає сайт Daily Star.



 

Виявляється, щоб безкоштовно поїсти в аеропорту, потрібно просто зробити вигляд, що ваш рейс затримується. Підійдіть до виходу, де сидять пасажири, відправлення яких відкладено.

Читати  Ексінженер NASA поділився лайфхаком, як швидко розморозити лобове скло в автівці

“Авіакомпанії завжди надають безкоштовні закуски і напої людям, чиї плани вони зруйнували, – пише мандрівник. – Просто уявіть, що ви теж один з них й насолоджуйтеся безкоштовною їжею”.

У коментарях під цією розповіддю один з користувачів також зазначив, що перевізники часто влаштовують сендвіч-стійки в зонах обслуговування аеропортів, наприклад, коли затримується відразу багато рейсів. “Вам залишається тільки постояти пару хвилин в черзі, а потім просто забрати їжу з собою”, – додав він.

Читати  7 найкращих місць для пікніка в Києві – в межах міста і в передмісті

Однак деякі користувачі засумнівалися в тому, що цей трюк спрацює, адже “більшість авіакомпаній перевіряють посадковий талон, перш, ніж допустити пасажирів до столу”. Але знайшлися й ті, які підтвердили, що користувалися подібною хитрістю не один раз. Щоправда, мова йшла про американські авіалінії та аеропорти.

“Словом, якщо у вас буде вільний час перед вильотом, – все одно спробуйте”, – резюмують журналісти Daily Star.

Читати  "Рейс в нікуди": пасажирам літака довелося кружляти в небі 9 годин

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *