Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Прем’єр-міністром Хорватії Андреєм Пленковичем.

«Хочу привітати вас із переконливою перемогою на парламентських виборах до Хорватського сабору», – сказав Глава держави й побажав співрозмовнику швидкого завершення коаліційних перемовин і формування нового уряду.



Володимир Зеленський та Андрей Пленкович обговорили заходи, що вживаються в Україні та Хорватії для мінімізації впливу пандемії коронавірусу на громадян насамперед з огляду на пік туристичного сезону.

Читати  Забагато піску на пляжі та інші нісенітниці: названо 7 курйозних скарг туристів

Президент України висловив підтримку громадянам Хорватії, які постраждали внаслідок поширення пандемії коронавірусу, та побажав швидкого одужання всім, хто хворіє.

Володимир Зеленський закликав Прем’єр-міністра Хорватії об’єднати зусилля для належної координації та завчасного інформування щодо можливих змін у порядку перетину кордону нашими громадянами. Зокрема, йшлося про нещодавні зміни, через які українські туристи мають проходити 14-денну обсервацію чи здавати ПЛР-тест за два дні до прибуття в Хорватію.

Читати  Три вокзали, на яких варто побувати

«Вдячний за розуміння необхідності переглянути умови для українських туристів, запроваджені у зв’язку з COVID-19. Хорватія стала одним з туристичних «магнітів» для наших громадян», – зауважив Президент України.

Про це йдеться на сайті президента.

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *