Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Туристична фірма подарувала людям шанс стати небожителями і управляти персонажами за допомогою джойстика в реальному житті. Героя можна змусити йти в різні боки, бігти, скакати на коні і навіть стрибати на місці, поки гравцю не набридне. Спасибі самовідданим добровольцям і сучасним технологіям.



Visit Faroe Islands, туристична компанія з Фарерських островів, дала людям по всьому світу можливість втілювати в реальному житті те, що вони зазвичай робили в відеоіграх, пише New York Post. Кожен мандрівник отримує свого власного персонажа і керує ним за допомогою кнопок на своєму гаджеті. Герої гри – місцеві жителі, готові допомогти людям з усього світу вивчити локацію на мапі островів.

На такі заходи компанії довелося піти через пандемію коронавірусу: зараз Фарери закриті для туристів, але керівництво фірми знайшло витончений вихід з положення. За словами директора Visit Faroe Islands, у них немає жодного туриста на території країни, зате є багато вільного часу, і цей час компанія вирішила витратити на новий проект.

Читати  Екотуризм у Чорнобилі: у заповіднику з’являться вежі для бьордвотчингу та кемпінги

Схема працює просто: місцеві жителі одягають каски з камерами Go Pro і відправляються в подорож під чуйним керівництвом туриста. Управління нескладне: свого персонажа можна рухати за допомогою кнопок «вліво», «вправо», «вперед», «назад», «бігти», «стрибок».

Але однієї лише пішої подорожі організаторам турів здалося мало, тому любителі різного роду пригод можуть покататися по мальовничій місцевості на коні.

До того ж, свого героя можна відправити в тур по воді, а заодно і попрактикуватися в управлінні човном.

Читати  Чому пасажирам у жодному разі не можна знімати взуття в літаку

Для тих, хто свого часу так і не пройшов ту саму місію з Вертольотик, є відмінний шанс підтягнути навички управління цим транспортним засобом. Як бонус йде вид Фарерських островів з висоти пташиного польоту.

Змусити свого персонажа піднятися на крутий пагорб теж можна. Правда, скинути його звідти, як робили багато любителів гри Skyrim, не вийде: відважні жителі Фарерських островів будуть виконувати всі команди віртуальних туристів тільки в тому випадку, якщо це не поставить під їх життя небезпеці.

Подивитися, як проходять такі віртуальні тури, можна на відео нижче.

Стати володарем одного їх жителів Фарер можна як зі смартфона, так і з комп’ютера, а кожен віртуальний тур буде проходити в новій локації. Щоб отримати свого бійця, потрібно всього лише зайти на сайт проекту і дочекатися, коли почнеться нова подорож. У безкоштовному турі можуть брати участь відразу кілька людей, і управління персонажем буде переходити від одного до іншого.

Читати  Відкриється тільки для багатих: острів Балі має намір заборонити в'їзд "бюджетним" туристам

Керівництво Visit Faroe Islands вирішило створити цей проект, щоб полегшити розчарування тих, чиї подорожі відмінилися, і скрасити нудьгу людей, зажурилися на карантині.

На створення нової схеми в світі туризму у розробників пішло всього два тижні.

Досвід команди блогерів з США показує, що втілювати відеоігри в реальному житті – справа зовсім не проста. Ютубер обвішав себе контейнерами, перетворившись в кур’єра з Death Stranding, і це виявилося настільки важко, що хлопець позбувся власних штанів.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *