Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

До країн «зеленої зони» належать Туреччина, Єгипет, Албанія, Болгарія, Чехія, Сербія, Хорватія, Польща, Греція, Угорщина, Латвія.
Українці, які повертаються з країн так званої «зеленої зони», не потребують проходження двотижневої самоізоляції. На цьому під час щоденного брифінгу наголосив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.



Він нагадав, що уряд оновив критерій віднесення країн до так званої «зеленої зони», збільшивши поріг активних хворих з 40 до 55 осіб на 100 тисяч населення. «Після збільшення цього порогу наші громадяни, які повертаються з цих країн, не потребують проходження двотижневої самоізоляції», – пояснив глава відомства.

Читати  Незвичайна туристична локація з’явиться у Запорізькій області

16 липня Міністерство охорони здоров’я оприлюднило оновлений перелік країн «червоної» та «зеленої» зон за показниками активних хворих на 100 тисяч населення для України. До «червоної зони» належать США, Вірменія, Ізраїль, Чорногорія, Росія, Молдова, Казахстан і Білорусь.

До «зеленої зони», зокрема – Туреччина, Єгипет, Албанія, Болгарія, Чехія, Сербія, Хорватія, Польща, Греція, Угорщина, Латвія, Румунія. Повний перелік країн доступний за посиланням. В Україні показник інцидентності становить понад 62 активних хворих COVID-19 на 100 тис. населення.

Читати  10 порад туристам-початківцям від мандрівника Дмитра Комарова, які стануть у пригоді

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *