Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Покемон, можливо, одне з найзначніших і глобальних явищ, які коли-небудь з’являлися в Японії, тепер матиме виділені готельні номери в Токіо і Кіото, які дозволять любителям повністю зануритися в атмосферу.



Нещодавно представлений  номер апарт-готелем MIMARU, де стіни їдальні та спальні в кожній кімнаті  прикрашені унікальними шпалерами з мотивами і персонажами зі знаменитої франшизи, щоб розважити всю сім’ю.

Читати  Найвищий панорамний басейн: готель у Дубаї потрапив до Книги рекордів Гіннеса

Якщо цього недостатньо, щоб схвилювати шанувальників, вони можуть також згорнутися калачиком для міцного нічного сну з гігантським м’яким Снорлаксом, який є в кожній кімнаті.
На посуді, гуртках і тарілках в кухонних приміщеннях можна також побачити барвистих персонажів. І кожен гість, який робить замовлення, також знайде вибір подарунків, які ніде не продаються, включаючи ,наприклад, сумку на шнурку,привітальну листівку Пікачу і два оригінальних рушники для покемонів.

Читати  З'їжте стіни з бубликів і пончиків в цьому готельному номері, оформленому в тематиці вуглеводів.

Тепер номера доступні в MIMARU Tokyo Ueno East і MIMARU Tokyo Hatchobori в Токіо, а також в MIMARU Kyoto, Shinmachi Sanjo, MIMARU Kyoto Station і MIMARU Kyoto, Kawaramachi Gojo в Кіото.

Так як світ готується до Олімпіади в Токіо цього літа, мандрівники, без сумніву, будуть шукати в місті цікаве і доступне житло. Японія, як відомо, пропонує дивні і чудові варіанти, які напевно порадують людей, включаючи номер Hello Kitty в готелі Keio Plaza.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *