Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

На кордоні Єгипту та Лівії з’явиться місто Новий Ель-Аламейн з аеропортом та залізницею, яке в майбутньому має стати одним із найпопулярніших місць для відпочинку. Про це повідомляє Al Monitor.



Днями тут прогулялися президент Єгипту Абдель Фаттах Ас-Сісі і наслідний принц Абу-Дабі Мохамед Бен Зайед. Вони перевірили, як йде будівництво 14-кілометрової набережної, хмарочосів (всього їх буде 18, кожен 34 поверхи заввишки) і яхтової марини, побували у Військовому музеї Ель-Аламейна.

Читати  Музей майбутнього у Дубаї вітає гостей: названа дата відкриття найкрасивішої будівлі планети

Перетворення місця запеклих боїв часів Другої світової війни в місто-курорт розпочалося в 2016р. Уряд вклав мільярди доларів у будівництво міста, площа якого складатиме 210 квадратних кілометрів, включаючи прибережний туристичний район із більш ніж 15 тисяч готельних номерів. Курорт розрахований на три мільйони жителів і туристів.

Тут передбачаються хмарочоси як в Дубаю, разом з парками розваг, кінотеатрами, театрами і величезним комерційним районом, міжнародний аеропорт і залізниця, яка зв’яже курорт з Каїром і Олександрією.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *