Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

На сьогоднішньому засіданні Кабінету міністрів України прийнято рішення підвищити поріг кількості активних хворих з COVID-19 на 100 тисяч для розподілу країн на “червону” та “зелену” зони. Цей показник збільшено з 40 до 55 випадків на 100 тисяч населення.



“Проєктом акту пропонується встановити, що державами зі значним поширенням COVID-19 вважаються ті, де кількість активних випадків захворювання COVID-19 перевищує 55 осіб на 100 тисяч населення. Раніше цей показник був на рівні 40. Ми його встановлювали, коли в Україні було 37 активних хворих на 100 тисяч населення. Зараз цей показник становить в Україні 62 “, – повідомив на засідані КМУ міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

Читати  5 наймальовничіших сіл та містечок у світі

Відтак до “зеленої” зони повернулися курортні АлбаніяЄгипет, а також ЧехіяБолгарія, Пакистан, Есватіні, Сальвадор, Гвінея-Бісау та Бангладеш.

Про це повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій у своєму Telegram-каналі.

«Гарні новини для тих, хто планує відпочинок в Єгипті або Албанії. Щойно уряд змінив критерії щодо країн, які відносяться до «червоної зони». Тепер після повернення з Єгипту чи Албанії не потрібно проходити 14-денну обсервацію/самоізоляцію або робити тестування на COVID-19», – заявив він. Криклій відзначив, що уряд очікує позитивних рішень і за іншими туристичними маршрутами.

Читати  Coldplay представили знятий у Києві кліп

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *