Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Переночувати в такому магазині коштує всього 4 долари

 

На сервісі оренди житла Airbnb можна зняти для ночівлі точку прокату відеокасет Blockbuster.



Колись популярна мережа прокату відеокасет Blockbuster практично повністю зникла – близько року тому закрилися точки в Австралії і Алясці.

«Будемо реалістами – у вас є Netflix, Redbox [точки прокату DVD, Blu-ray, 4K UHD і відеоігор]. З грошима все теж не так просто — люди беруть в оренду, але вже не так часто, як раніше », — наводить слова Кевіна Деймьюда, колишнього менеджера магазинів Blockbuster в Алясці, видання Bored Panda.

Фото: Airbnb

Тепер у світі залишилася лише одна точка цього бренду — в місті Бенд, штат Орегон, США. Цей магазинчик працює ще з 2000-го року і залишився на плаву завдяки постійним клієнтам, а також туристам, які купували що-небудь в магазині.

Фото: Airbnb

Тепер вони стали партнерами з Airbnb — будь-яка людина може (точніше, могла — все було заброньовано протягом декількох хвилин) зняти собі магазин для ночівлі, де зможе подивитися фільми 90-х або пограти в старі відеоігри.

Читати  Ісландія відкриває кордони для туристів, але є умова

Коштує це задоволення всього $4 за добу і доступні були лише три ночі — 18, 19 і 20 вересня. Зрозуміло, що магазин підготувався до умов карантину – гостям надаються санітайзери, вологі серветки, а приміщення прибирається після кожного з гостей.

У магазині поставили диван, величезний екран, снеки, ліжко (якщо вже надивилися фільмів та награлися і хочеться нормально поспати), а також доступні безліч VHS-касет. Ностальгія!

Фото: Airbnb
Фото: Airbnb
Фото: Airbnb

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *