Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Сьогодні у зв’язку з посиленням заходів безпеки через поширення коронавірусу Україна призупинила авіасполучення з Італією.

У Міністерстві інфраструктури України розповіли, куди звертатися громадянам у разі скасування авіаційних рейсів у рамках обмежувальних заходів у зв’язку з поширенням коронавірусу в світі.



Про це йдеться в повідомленні Департаменту комунікацій Секретаріату Кабінету міністрів України.

Зазначається, що Мінінфраструктури ініціює тимчасове призупинення авіасполучення з Італійською республікою у зв’язку з епідеміологічною ситуацією.

“Зважаючи на введення в Італії з 10 березня по всій країні жорстких карантинних заходів для боротьби з розповсюдженням гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19, в т.ч. в частині обмежень на поїздки, Міністерство інфраструктури звернулось до Державіаслужби з пропозицією рекомендувати українським авіакомпаніям, які здійснюють чи планують здійснювати регулярні та чартерні рейси до/з Італії, розглянути можливість тимчасового призупинення таких рейсів на період дії карантину з метою запобігання занесенню та поширенню хвороби на території України”, – йдеться в повідомленні.

Читати  На яхті в Чорнобиль: новий водний маршрут презентували в зоні відчуження

Також зазначається, що авіакомпанії оптимізують польотну програму у сполученні між Україною та країнами, в яких масово поширюються випадки коронавірусної інфекції.

“Пасажирам, рейси яких скасовано або заброньовано до країн, про які є попередження або обмеження щодо подорожей у зв’язку з COVID-19, необхідно звертатися до відділів роботи з клієнтами відповідних авіакомпаній. Контакти авіакомпаній та загальна інформація щодо прав пасажирів у випадку затримки, скасування та відмови у перевезенні розміщена на сайті Державіаслужби https://avia.gov.ua/”, – йдеться в повідомленні.

Читати  Українські полярники показали новонароджених тюленів

Як повідомляв УНІАН, 10 березня авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” (МАУ) повідомила про скасування низки авіарейсів до 16 країн світу через коронавірус, серед яких Італія, Швейцарія, Греція, Німеччина, Ізраїль, Іспанія, Велика Британія, Литва, Азербайджан, Туреччина , Польща, Угорщина, Австрія, Чехія, Фінляндія, Данія.

Сьогодні, 11 березня, прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що авіасполучення з Італією в Україні тимчасово скасовано у зв’язку з посиленням заходів безпеки через поширення коронавірусу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *