Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Туніс закрив кордони для українських туристів, до переліку відкритих країн додалися Казахстан, Сьєрра-Леоне, Руанда і Судан.

Станом на 28 серпня 2020 року громадяни України можуть подорожувати до 45 країн світу.



Як передає кореспондент УНІАН, про це міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив під час онлайн-брифінгу.

“Щодо переліку країн, які відкриті для подорожей українців. Ми розуміємо, що сезон літніх відпусток завершується, і відповідно попит вже буде менше. Зараз відкриті й відносно відкриті для України 45 країн”, – сказав він. За словами Кулеби, цей показник змінився в порівнянні з ситуацією два тижні тому, коли для громадян України були відкритими 42 країни.

Читати  В Одесі врятували відпочивальників, які вийшли у відкрите море на SUP-бордах

На сьогоднішній день до цих держав додалися Казахстан, Сьєрра-Леоне, Руанда і Судан.

“Країни ще зберігають правила в’їзду – в деякі країни можна в’їхати вільно, в деякі – дотримуватися певних правил», – додав глава МЗС.

Як уточнили в прес-службі МЗС, Туніс, який раніше входив до списку країн, що відкрили кордони для українців, вніс Україну в “червону зону” епіднебезпеки, і тому українці вже не можуть відвідувати цю країну.

Читати  Заборонили після 2 катастроф: в Україну повернуть літаки Boeing 737 Max

Повний список країн, куди можуть поїхати українські туристи на відпочинок: Хорватія, Туреччина, Сербія, Албанія, Північна Македонія, Чорногорія, Білорусь, Вірменія, Велика Британія, США, Мексика, Єгипет, Республіка Корея, Ірак, Іран, Афганістан, Південний Судан, Ефіопія, Сомалі, Кенія, Замбія, Танзанія, Бурунді, Багамські острови, Ліван, Джибуті, Буркіна-Фасо, Тоґо, Республіка Чад, Болгарія, Словенія, ОАЕ, Ірландія, Мальдіви, Антигуа і Барбуда, Еквадор, Ямайка, Камбоджа, Коморські острови, Пакистан, Пуерто-Ріко (юрисдикція США) та острівна країна Сент-Люсія, розташована у Карибському морі, Казахстан, Сьєра-Ліоне, Руанда і Судан.

Читати  МАУ змінила правила перевезення багажу на рейсах до США та Канади

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *