Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Щорічне дослідження британської туристичної компанії Crystal Ski Holidays показало, що найдоступніші європейські гірськолижні курорти розташовані в Болгарії, а найдорожчі – у швейцарському Церматте. Про це пише Herald Publicist.



З урахуванням всіх витрат, крім проживання та авіаквитків, на гірськолижних курортах Болгарії Боровець і Банско туристи витрачають за шість днів близько 530 євро на людину. Третю позицію в рейтингу займає італійський курорт Бардонеккія. Крім високого рівня сервісу, тут недорогі ski-паси – 160 євро на шість днів.

Читати  Сонце, море та вино: кращі локації Грузії для знайомства з гостинною країною

Цікаво, що італійські гірськолижні курорти займають п’ять позицій в ТОП-10 найбільш бюджетних варіантів. Вигідно можна відпочити на альпійському курорті Сестриере, Сауз, Ла-Туіль і Червинія. У числі недорогих також виявилися курорти Кранська Гора в Словенії, австрійський Ельмау і шведський Вемдален.

Найдорожче в Європі катання на лижах обійдеться на швейцарському курорті Церматт. За харчування, ski-паси, оренду спорядження та навчання катанню тут доведеться викласти понад 1200 євро на тиждень. До слова, в числі п’яти найдорожчих курортів виявилися виключно австрійські та швейцарські напрямки.

Читати  Кіпр оновлює правила в'їзду на свою територію з 10 травня: обмеження для туристів мінімізували

В ході дослідження експерти оцінили вартість відпочинку на 30 зимових курортах Європи. Враховувалися ціни на ski-паси, оренду інвентарю, харчування та уроки катання на лижах.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *