Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

 

Протягом основного сезону Таїланд довгий час залишався трендовим напрямком, але зараз на популярному острові відпочинку Самуї не вистачає туристів, і експерти говорять про кризу. В середньому, сім з десяти ліжок порожні



Хоча Різдво і початок Нового року представляють основний сезон, і в цей час зазвичай приїжджає більше туристів – слабкі показники до грудня не компенсують це. Прогноз на перший квартал було знижено до 35 відсотків – з 50 до 60 відсотків в минулому році, говорить президент Асоціації туризму Самуї Ворасіт Понкумпунт.

Читати  На Волині встановили вічнозелені скульптури-топіари

Для інсайдерів криза туризму має дві причини: з одного боку, за останні роки було побудовано занадто багато готелів, просто надлишок. І в цьому році ще 1000 номерів будуть додані до нинішніх 30000 або близько того – в той час як кількість туристів зменшується.

Інша причина включає тайську валюту, бат, яка в даний час настільки сильна, що багато людей вибирають дешевші напрямки, такі як В’єтнам, Філіппіни або Індонезія. Особливо це стосується мандрівників з Китаю. І тайці також віддають перевагу іншим районам для відпочинку, наприклад, Японію, особливо в кінці року.

Читати  Мальта відкриє авіасполучення 1 липня

Тому Асоціація веде цінову війну між готелями, вимагаючи догляд за відпочиваючими, що, в свою чергу, може привести до звільнень та інших соціальних наслідків і проблем.

Вони також вимагають нову пірсу, де можуть зістикуватися пороми і круїзні лайнери. Таким чином, 60 відсотків усіх мандрівників все ще приїжджатимуть на Самуї: 62 круїзні лайнери повинні зупинитися на острові в 2020 році

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *