Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

У Нью-Йорку з’являються плюшеві коали, що обіймають ліхтарні стовпи, дерева, паркани і перила в метро, ​​як частина дій вжиті зі збору грошей для дикої природи Австралії.



Катастрофічні лісові пожежі, які горіли по всій Австралії протягом декількох місяців виявлялося руйнівний вплив на її дику природу, і вважалося, що понад мільярд тварин загинули.

Одна третина всього населення коал Нового Південного Уельсу була знищена. Житла були обвуглені. У екологів є серйозні побоювання з приводу майбутнього дикої природи країни.
Міжнародне співтовариство швидко вжило заходи, щоб люди з усього світу пожертвували благодійним організаціям, які беруть участь в рятувальних і природоохоронних заходах.
Остання група, яка буде приймати участь- це Коала з Нью-Йорка, яка на цьому тижні запустила симпатичну компанію, поширюючи коал по жвавих районах міста. До лап коал прикріплені невеликі замітки, що пояснюють, як люди можуть робити пожертвування за допомогою QR, який направляє людей на сторінку GoFundMe.

Читати  Мальту закриють для нещеплених туристів: чи дозволений в'їзд українцям

Це ініціатива нью-йоркського офісу австралійського креативного агентства Cummins & Partners, які зібралися на цьому тижні, щоб розповісти про лісові пожежі і зібрати гроші. Всі виручені кошти підуть в благодійну WIRES (Службу порятунку і інформації про дику природу), найбільшу благодійну організацію з порятунку і реабілітації диких тварин в Австралії, повністю укомплектовану добровольцями.

Читати  Чорнобиль має стати зоною відродження – Зеленський

До теперішнього моменту цієї лісової пожежі загинуло 28 осіб, включаючи хоробрих добровільних пожежних і понад 100 пожеж все ще горять по всій Австралії.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *