Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Казковий ретро-готель TWA в нью-йоркському аеропорту JFK може похвалитися сучасними штрихами в середині століття: від старовинних дощок вильотів в Sunken Lounge до настінних Twister кімнат в дизайні колишнього терміналу Eero Saarinen.



Також готель перетворив пейзажний басейн на даху з видом на злітно-посадкову смугу в затишний зимовий шале, якраз для зустрічів після відпустки. В якому можна насолодитися затишними напоями (наприклад,  гострим гарячим шоколадом), а також легкими закусками, такими як картопля фрі з сіллю і перцем, тарілки з сиром , м’ясними закусками і шоколадне фондю.

Читати  Готелі тільки для дорослих: що про них відомо і кому вони підійдуть

Є також каток 56 футів на 44 фути Runway побудований навколо коктейльної лаунджа готелю на рівні асфальту, розміщеного в літаку Conhelation Contellation 1958 року Lockheed, і вимагає 3500 галонів замерзлої водопровідної води Нью-Йорка, щоб підтримувати його в бізнесі.

Відкрите катання проводиться щодня по лютий, якщо дозволяє погода, 15 доларів для дорослих і 10 доларів для дітей, а також безкоштовне катання на ковзанах з виступами вечорами в п’ятницю і суботу. Готель TWA відкрився в середині травня після трьох років будівництва і ремонту. Злітно-посадкова смуга шале відкрита з 11:00 до 11:00 щодня, і бронювання приймаються.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *