Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Torrons Vicens, реміснича компанія з муніципалітету Аграмун в Каталонії, яка виробляє туррон з 1775 року, представила в це Різдво дев’ять привабливих пропозицій, два з яких були створені у співпраці з відомим шеф-кондитером Альбертом Адріей: пивний туррон і туррон зі смаком тірамісу. У співпраці з шеф-кухарем і телеведучим Марком Рібас був створений гострий туррон. Іншими новинками є вершковий мигдальний туррон з додаванням фісташок і солі, мигдальний з горіхами макадамії і шоколадом, м’який туррон з мигдалем, апельсином, кокосом, а також праліне з туррона з шоколадом, полуницею і вершками.



Всі ці інноваційні смаки, а також класичні смаки самої знаменитої іспанської солодощі можна знайти у недавно відкритому в Мадриді магазині Torrons Vicens, розташованому на вулиці Paseo del Prado. Цей магазин, що займає площу 650 квадратних метрів, є найбільшим магазином туррона в світі. За словами команди Torrons Vicens, 200 квадратних метрів загальної площі будуть присвячені музею туррона і шоколаду. «Мета полягає в тому, щоб познайомити відвідувачів з походженням і традиціями виробництва типового туррона зони Аграмун і так званого кам’яного шоколаду (шоколаду у формі товстих плиток), – коментують вони.

Читати  Найвищий хмарочос України: де знаходиться висотка з рекордними 168 метрами

Адаптація до попиту і сучасним тенденціям, не забуваючи про традиції – ось головний девіз компанії Torrons Vicens. Важливим моментом є те, що компанія веде постійну дослідницьку роботу і залучає експертів світу гастрономії для створення нових смакових поєднань, щоб порадувати клієнтів перед різдвяними святами, які є найпопулярнішим періодом для покупки солодких подарунків. «Спосіб споживання туррона змінювався протягом багатьох років. Клієнт шукає нові комбінації смаків, які його дивують, а також формати, які відповідають його способу життя. Ми пропонуємо такі можливості, не змінюючи традиційній якості і не виключаючи класичні смаки », – заявляють представники компанії.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *