Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Шанувальники королеви повинні почати планувати поїздку в Нью-Йорк зараз, оскільки мюзикл, заснований на житті покійної і улюбленої принцеси Діани, направляється на Бродвей в березні.



Мюзикл про Діану, покійній принцесі Уельської, дебютує в бродвейському театрі Longacre в березні, після успішного виступу в каліфорнійському театрі La Jolla Playhouse в минулому році.
Починаючи з королівського весілля в 1981 році, мюзикл зосереджується на відносинах Діани з Чарльзом, його романі з Каміллою Паркер Боулз і постійної уваги ЗМІ до принцеси .

Читати  Карпати вкрило снігом: з'явилися яскраві фото зимових локацій в Україні

Відтворення їх виступів в «La Jolla» – британська актриса Джина де Ваал в ролі Діани, Роу Хартрампф в ролі принца Чарльза, Ерін Деві в ролі Камілли і дворазовий переможець Тоні Джуді Кей в ролі королеви Єлизавети II.

Анонси Діани на Бродвеї починаються 2 березня, а офіційна прем’єра – 31 березня. Команда включає в себе сценаристів Джо ДіПьетро і Девіда Брайана, які брали участь в шоу Мемфіса,  отримавший премію Тоні, і режисера Крістофера Ешлі, який отримав премію «Кращий режисер Тоні для фільму Come from Away».

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *