Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Нью-Йорк збирається додати ще один великий музей в списки відвідувань, в які необхідно сходити в цьому десятилітті. Планується побудувати перший в світі музей, присвячений музиці і культурі хіп-хопу, в Південному Бронксі – місці народження хіп-хопу.



Очікується, що в цьому році Музей універсального хіп-хопу почне своє будівництво в Бронкс-Пойнті, а його завершення планується до 2023 року. Музей, співпрацює з Microsoft і Центром просунутої віртуальності MIT, а також такими художниками, як Nas, Q-Tip і LL Cool J.

Читати  Медичний туризм: нова китайська мода

Відвідувачі  виставки занурюються в захоплюючу подорож по історії хіп-хопу з 1970-х років до наших днів. У музеї також будуть відзначатися брейк-данс, графіті, діджеї та МС.
Директор «The Rocky Bucano» повідомив, що музей хіп-хопу буде приносити туристичні та податкові надходження в Бронксі і Нью-Йорку. «Музей є частиною епохи відродження Бронкса. Бронкс повертається», – сказав він. «Але музей буде для людей».

Читати  Дивовижне поряд: де знайти мексиканські пейзажі в Україні

Ми очікуємо, що в найближчі роки в місті з’являться нові туристичні тури. Люди вже масово прибувають, щоб відвідати «Сходи Джокера». Це також батьківщина культурних діячів XXI століття, таких як конгресмен Олександрія Окас-Кортез і американська реперша, автор пісень і зірка ЗМІ, Карди Бі.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *