Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Зазначається, що українцям дозволено в’їзд на територію США за умови дотримання 14-денної самоізоляції і відсутності візитів до низки країн.

Найбільший український авіаперевізник – компанія «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) здійснить спеціальні рейси до Нью-Йорка 3 і 7 серпня, а 5 серпня – до Маямі. Як повідомила прес-служба перевізника, рейси до Нью-Йорка будуть виконуватися об 11:25, до Маямі – о 13:00, а з Нью-Йорка до Києва рейси плануються о 17:45, з Маямі до Київ о 23:55 за місцевим часом. Зазначається, що українцям дозволено в’їзд на територію Сполучених Штатів Америки за умови дотримання 14-денної самоізоляції і відсутності візитів до країн ЄС, Великої Британії, Ірландії, КНР, Бразилії, Ірану за останні 14 днів. При цьому пасажирам зі згаданих вище країн в’їзд на територію США заборонено.



“Подорожі цими рейсами будуть можливі тільки в економічному класі обслуговування. Замовити додаткові послуги на рейси МАУ можна на нашому офіційному сайті. Нагадуємо, що собаки від 6 до 12 місяців приймаються до перевезення з розрахунку 1 тварина на 1 пасажира. Для оформлення квитка, місць в салоні і багажу ви також можете скористатися промо-кодом, оформленим раніше за рахунок невиконаних через карантин подорожей. Купити квиток можна на нашому офіційному сайті”, – йдеться в повідомленні.

Читати  В Арктиці стрімко тануть льодовики – другий антирекорд за 40 років

Pаніше МАУ почала продаж квитків на регулярні рейси до Хорватії, Чорногорії та Албанії у зв’язку з відкриттям кордонів для українських туристів.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *