Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Оскільки Хорватія, Чорногорія та Албанія відкрили кордони для українських туристів, авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» розпочала продаж квитків на рейси до країн Адріатичного узбережжя.



Як повідомляє прес-служба МАУ, таким чином українські туристи зможуть самостійно спланувати свій відпочинок. Вартість квитків стартує від 250 доларів в обидві сторони. До вартості тарифу, окрім ручної поклажі, включено одне місце багажу вагою до 23 кг.

Київ (KBP)  – Тирана (TIA) У період з 28.07.2020 по 15.09.2020 – щовівторка, о 9:00 З 24.07.2020 по 11.09.2020 – щоп’ятниці, о 12:00 Тирана –  чудове місто, розташоване серед гір. Відстань до Адріатичного узбережжя лише  близько 40 кілометрів. Вулиці цього міста чудово підійдуть для тих, хто обожнює прогулюватися пішки. Завдяки десяткам екскурсій відвідувачі зможуть сповна окунутися в культуру Албанії та відчути місцевий колорит. На сьогоднішній день українським туристам дозволяється вільний в’їзд на територію Албанії, навіть без проходження ПЛР-тесту.

Читати  Заповідник «Чернігів стародавній» зафіксував рекорд за кількістю липневих екскурсій

Київ (KBP) – Тіват (TIV) У період з 26.07.2020 по 04.10.2020 – щонеділі, о 12:00 А вже з 30.07.2020 по 17.09.2020 додається ще один рейс, який буде виконуватися щочетверга, о 12:10 Тіват – це одне з найяскравіших міст Чорногорії, яка розташоване на березі Каторської затоки. Своїми позитивними відгуками славиться Морський музей, який завжди подобається дітям. Тут туристи знайдуть десятки цікавих історичних пам’яток, таких як Острів Квітів та Св.Марка. А білосніжні пляжі ніколи не залишать байдужим навіть найвибагливіших відпочивальників.   З 8 липня українські туристи можуть вільно, без проходження ПЛР-тесту, пересікати кордони Чорногорії.

Читати  "Зникаючий" бренд Чорнобиля створило агентство Banda

Київ (KBP) – Спліт (SPU) У період з 18.07.2020 по 26.09.2020 – щосуботи, о 7:20 Спліт – місто «середземноморської квітки», як називають його місцеві жителі. Воно знаходиться в бухті між горами та омивається Адріатичним морем. Місцеві можуть похвалитися багатою архітектурою та десятком чистих піщаних пляжів. Bačvice (Бачвіце) є найвідомішим пляжем у Спліті. Сьогодні туристи з України можуть перетинати кордон Хорватії без 14-денної самоізоляції за декількома умовами: Наявність негативного ПЛР-тесту, який був зроблений не пізніше 48 годин; Заброньований пакет послуг (переліт, житло, страхування).

Також в авіакомпанії нагадують, що наразі існують деякі епідеміологічні обмеження для перетину кордонів різних країн. Із рекомендаціями щодо подорожей на крилах МАУ можна ознайомитися на сайті авіакомпанії.

Читати  Безкоштовні білети від AirBaltic до 14 лютого

Крім того, 21 липня 2020 року авіакомпанія МАУ отримала дозвіл від Державіаслужби на виконання пасажирських рейсів з Києва до Рейк’явіка (Ісландія), починаючи з 1 серпня 2020 року, з частотою 7 рейсів “Київ-Рейк’явік-Київ” на тиждень. При цьому на сайті МАУ квитків за цим напрямком поки немає. Наразі право на в’їзд мають тільки ті громадяни України, які мають дозвіл на проживання в Республіці Ісландія або іншій країні Шенгенської угоди чи країні ЄС, або є близькими родичами громадян країн Шенгенської угоди (зокрема й Республіки Ісландія) та країн ЄС.

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *