Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Як повідомляють avianews.com, через збитковість МАУ призупинить рейси до Риги, Мінськ, Амман і Пекін.

Частота польотів за маршрутами з Києва в Європу та Азію буде скорочена до одного разу на день. Винятком стануть рейси з Києва до Лондона і Вільнюс, де польоти будуть виконуватися два рази на день, а також маршрути з Києва в Стамбул, Тель-Авів і Тбілісі. За цими напрямками перельоти будуть виконуватися кілька разів в день.



Разом з тим авіакомпанія повідомляє, що частотність рейсів з Києва до Брюсселя, Копенгаген, Стокгольм, Краків і Мадрид зросте – вони будуть виконуватися щодня.

Читати  ERNEST AIRLINES ЗАПУСКАЄ 5 НОВИХ МАРШРУТІВ З УКРАЇНИ ДО ІТАЛІЇ

Серед внутрішніх напрямків це торкнеться рейсів з Києва до Херсона, Запоріжжя та Івано-Франківськ. Замість двох разів день, вони будуть відбуватися раз в день.

Торкнуться зміни і далекомагістральних рейсів. Компанія призупинить рейси з Києва до Пекіна, а також знизить до трьох на тиждень частотність рейсів за маршрутом Київ-Бангкок. А ось на лінії Київ-Торонто кількість рейсів зросте з двох до трьох на тиждень, а на маршруті Київ-Делі – до п’яти на тиждень.

Читати  "Чорна п'ятниця" в Ryanair: почався розпродаж найдешевших авіаквитків

«Такі зміни вступлять в силу з 16 листопада і будуть діяти аж до вироблення урядом України ефективного рішення по створенню рівних конкурентних умов для українських та іноземних перевізників при виконанні рейсів з обльотом території Російської Федерації», – коментують в МАУ.

Також зміниться розклад рейсів Київ-Нью-Йорк. Виліт з Києва відбуватиметься о 11:30, приліт до Києва – о 16:20. На рейсах в США і Канаду літатимуть Boeing-777, а в Делі – Boeing 767.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *