Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Лоукостер Eurowings ввів послугу, яка дозволяє пасажирам з будь-яким класом квитків залишити місце поруч з собою вільним.

Лоукостер Eurowings, який входить в Lufthansa Group, ввів збір за можливість залишити сусіднє крісло вільним. Про це пише профільне видання avianews .



Повідомляється, що в рамках тестового періоду за кілька тижнів новою послугою скористалися 5 тис. Пасажирів. У зазначений період компанія активно не рекламувала нову послугу і просувала її тільки через колл-центр.

Читати  Київ цьогоріч відвідали 300 тисяч іноземців - Кличко

«Отримане схвалення під час періоду тестування показало, що наші пасажири часто хочуть більше комфорту і дистанції на борту. Концепція ультра-лоу-костів з початку коронакрізіса більше не працює, по крайней мере на нашому домашньому ринку в Німеччині. Тому ми припускаємо, що вільні середні крісла стануть важливою частиною сервісу подорожей в майбутньому », – зазначив Eurowings Йенс Бішоф.

Читати  Названо усі країни, куди можуть поїхати українці під час пандемії

Пасажири Eurowings можуть заблокувати сусіднє крісло, купивши квиток з будь-якого класу бронювання. Коштує послуга 18 євро і поки доступна тільки на європейських рейсах. На даний момент її можна зробити тільки через колл-центр авіакомпанії, проте вже у вересні вона стане доступною для замовлення на сайті.

Перевізник гарантує, що не перепродасть вільне крісло іншому пасажирові. Відзначається, що раніше лоукостер гарантував вільний сусіднє крісло тільки пасажирам, які купили квиток по найдорожчому тарифу BIZ class.

Читати  МАУ у січні-лютому 2022 року скоротить кількість рейсів до Італії

Нагадаємо, що недавно великий європейський лоукостер отримав право на польоти в Україну.

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *