Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

 

Якщо ви любите подорожувати і читати, то вам сподобається почитати про подорожі.

Плюс, немає кращого аксесуара для подорожей, ніж книга. Хороша книга обов’язкове в будь-який ручній поклажі.



Ми зібрали сім нових книг про подорожі, які послужать джерелом натхнення для того, щоб замовити поїздку в цьому році.

Great places Сари Бакстер.

Ця книга не є вашим типовим путівником по місту. Журналістка з подорожей Сара Бакстер зосереджується на напрямках, які широко представлені в літературі, і оживляє місця, описані на цій сторінці. Baxter включає в себе безліч різних місць, включаючи Нью-Йорк через призму «Над прірвою в житі» і Неаполь, як розповідає Олена Феррантайн «Мій блискучий друг».
Купити: amazon.com, $ 10

Turquoise coast від Kinay

Ця книга не тільки буде красиво виглядати на вашому кавовому столику, а й приголомшливі фотографії захоплять дух. Ви не зможете не загубитися в багатьох кольорах Турецької Рив’єри, і навіть захотіти замовити поїздку на узбережжі після прочитання.
Купити: amazon.com, $ 85

Ship Life. Сім місяців добровільного рабства Ольга Мельник

Читати  Принц з Беверлі-Гіллз: на Airbnb можна тепер забронювати будиночок дядька Філа – фото

Книга написана у формі умовного щоденника дівчини, що працювала офіціанткою на американському круїзному лайнері. Авторка день за днем відтворює з пам’яті реальні події семи місяців, проведених на борту, ділиться своїми враженнями, відкриттями і переживаннями. Читачі цього щоденника мають змогу разом з авторкою відвідати понад 20 країн Європи, Північної та Центральної Америки, а головне ‒ з перших вуст дізнатися про те, яке ж воно – корабельне життя.

Wild Horses of the Summer Sun від Tory BilskiIceland

це популярне місце для подорожей на відкритому повітрі і пригод. Якщо вам цікаво забронювати поїздку, візьміть спогади Торі Білскі, які слідують за автором і групою мандрівниць, пов’язаних один з одним своєю любов’ю до ісландським коням, коли вони пробираються через північний регіон країни.
Купити: amazon.com, $ 18

Куди б ви не пішли: керівництво по уважному, стійкому і зраджуючему житті в  подорожі Деніела Хоутон
Для тих, хто цікавиться туристичною індустрією, ця книга колишнього генерального директора Lonely Planet пропонує захоплююче розуміння того, на що схоже . ваше життя, коли вашою роботою стає подорожувати по світу.
Купити: amazon.com, 17 $

Читати  Як прикрасили Львів напередодні Нового року

The Art of Travel Ален де Боттон

Мало що, здається, обіцяє таке ж щастя, як подорож: поїздки кудись , десь далеко від дому, місця з цікавішою погодою, звичаями та краєвидами. За допомогою підбору письменників, художників та мислителів – у тому числі Флобера, Едварда Хоппера, Вордсворта та Ван Гога – Ален де Боттон надає неоціненну інформацію про все, від святкової романтики до міні-барів готелів, аеропортів до огляду визначних пам’яток. Ідеальне протиотруту тим посібникам, які розповідають нам, що робити, коли потрапляємо туди, «Мистецтво подорожей» намагається пояснити, чому ми насправді пішли в першу чергу – і корисно підкаже, як ми можемо бути щасливішими у своїх поїздках.

Yakaboo: 476 грн

Їсти, молитися, кохати Є.Гілберт

Це комбо з пошуків себе і оди подорожам. Ліз Гілберт так романтично розповідає про Італію, Індії і Балі, що хочеться негайно відправитися на пошуки себе саме туди.

Читати  Чому батьки повинні пропускати попередню посадку на рейс з дітьми, за словами Саманти Браун

Пікантності книзі додає той факт, що це мемуари автора. Гілберт описує свою подорож після розлучення з чоловіком і відкриття під час цієї поїздки.

Купити: rozetka 135 грн

Подорож з Чарлі у пошуках Америки Дж.Стейнбек

Ця книга для справжніх тревелоголіков. Стейнбек писав, що від пароплавних гудків у нього волосся дибки, від звуків прогрівання мотора – тремтіння у всьому тілі, і ця книга, звичайно, для людей, здатних зрозуміти це почуття. За кілька місяців Стейнбек об’їздив всю Америку на вантажівці разом зі своїм пуделем Чарлі і описав свої спостереження в цьому романі.

Йому відмінно вдалося передати побут і настрої людей. Цікаво дізнатися про те, як себе вели, розмовляли і були налаштовані люди в 60-і роки XX століття, ще до глобалізації. Тоді говір і побут людей, що живуть в одній країні, сильно різнилися, завдяки чому подорожі могли перетворюватися в справжні експедиції по чужій культурі.

Купити: rozetka 94 грн

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *