Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Пасажири рейсу в США звернули увагу на чотириногого попутника, і багатьох його присутність на борту обурила. Але знавці закону швидко заткнули незадоволених. Адже в США навіть коні можуть літати економ-класом разом з людьми – потрібно тільки дотриматися кілька умов.



Будь-який власник домашньої тварини, який хоч раз брав його з собою в літак, знає, який це головний біль. Правила перевезень вихованців досить суворі, при цьому вони розрізняються у різних авіакомпаній і в різних країнах, до того ж змінюються з часом.

Читати  В Ірландії роблять гірські стежинки з овечої шерсті

У США правила перевезення вихованців лояльні – іноді настільки, що це шокує самих пасажирів. Нещодавно в соцмережах з’явилося фото з рейсу неназваного перевізника, на якому видно, що разом з пасажирами в салоні літака летить справжнісінькій кінь. Хоч і дуже маленький.

До відома: це абсолютно законно, це службова тварина, що використовується для допомоги сліпим і так далі, а зовсім не для емоційної підтримки – це різні речі.

Читати  МАУ влаштувала розпродаж квитків на прямі перельоти з Києва та Одеси до Стамбулу

А у вересні в салоні іншого літака помітили ще одного парнокопитного пасажира

Міні-коні дійсно входять до переліку службових тварин, згідно із законодавством про інвалідів в США. У серпні авіаційна влада країни внесла зміни до своїх правил – з тих пір службових кішок, собак і коней можна перевозити в літаках. Ось тільки деякі пасажири до цього виявилися не готові. Багато хто обурений таким сусідством і вважають його негігієнічним і просто небезпечним.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *