Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Авіакомпанії-лоукостери пропонують перельоти за найнижчими цінами, але і розставляють для пасажирів ряд хитрих пасток. Що ж потрібно зробити, щоб “дешевий авіапереліт” не обійшовся вам дорожче бізнес-класу?



  • Перевіряйте аеропорт прильоту. Лоукостери вибирають непопулярні аеропорти, що знаходяться в передмісті або сусідніх містах, щоб економити на зборах й дозволяти собі продавати дешевші квитки. Іноді проїзд на автобусі з аеропорту в місто коштує 20-25 євро, і це може бути навіть дорожче, ніж сам авіапереліт!
  • Пройдіть онлайн-реєстрацію. Лоукостери пропонують безкоштовно зареєструватися на рейс онлайн і роздрукувати посадковий в автоматі або взагалі показати з екрану мобільного. Якщо ви пропустили лист з нагадуванням й забули про реєстрацію, на стійці з великою імовірністю доведеться доплатити круглу суму.
  • Виміряйте ручну поклажу. Обов’язково подивіться, які габарити ручній поклажі дозволені в конкретній авіакомпанії. Співробітники лоукостерів будуть уважно стежити, чи поміщається ваша ручна поклажа в калібратор, і не дадуть ніяких поблажок.
  • Беріть їжу з собою. Харчування в ціну квитка лоукостерів не включене. Багатьох це не засмучує, оскільки їжа на борту рідко буває смачною. Але якщо ви не можете витримати кілька годин без перекусу, доведеться доплатити або брати їжу з собою.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *