Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Фінляндія з 28 серпня заборонила в’їзд для сезонних працівників з України і третіх країн, на які поширюються обмеження Євросоюзу. Заборона триватиме до 18 вересня.

Відповідне рішення прийняв уряд Фінляндії, пише yle.fi.



Повідомляється, що з сьогоднішнього дня сезонні працівники з країн, які не входять до Євросоюзу і для яких закриті кордони країн-учасниць, більше не зможуть в’їжджати до Фінляндії. Відзначимо, Україна входить до переліку таких країн.

Читати  Wizz Air запускає рейси за новим напрямком з Києва: куди літатиме

У той же час рішення не поширюється, наприклад, на тайських збирачів ягід, оскільки для громадян Таїланду немає обмежень на в’їзд. Інші треті країни, громадяни яких можуть в’їжджати до Фінляндії без обмежень: Південна Корея, Грузія, Руанда, Туніс, Уругвай і Нова Зеландія.

Нагадаємо, сьогодні Україна через погіршення ситуації с коронавірусом закрила в’їзд для іноземців до кінця вересня; до країни зможуть потрапити студенти, транзитні пасажири, військові, які проходять службу в Україні, дипломати та екіпажі морського і повітряного транспорту. Правила в’їзду для іноземців напередодні оновили в Кабінеті міністрів.

Читати  Острів на Алясці наче висить у повітрі

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *