Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

 

Період після Різдва може бути мізерним у фінансовому відношенні, тому слід вітати новину про те, що одне каліфорнійський місто пропонує фінансові стимули.

Сан-Луіс Обіспо пропонує 100 доларів (89,70 євро) готівкою першим 750людям , які бронюють дві послідовні ночі в житлі за своїм вибором і залишаться там до 31 березня 2020 року. Місто розташоване на півдорозі між Лос-Анджелесом і Сан-Франциско, в самому серці чудового центрального узбережжя Каліфорнії. Він також є зручною базою для вивчення прибережних міст Пізмо-Біч, Авіла-Біч і Морро-Бей, а також замку Херста.



У місті, розташованим між горбистій місцевістю і узбережжям, є що подивитися. Його центр сповнений чарівних магазинів, а ресторани в старовинних торгових будівлях вишикувалися в ряд на вулицях.

Читати  Юлія Русанова: «Чорногорія закохує з першого погляду».

Четвер – відмінний час для SLO, оскільки фермерський ринок перетворює вулицю Higuera St в центрі міста в вечірку з живою музикою і барбекю на тротуарі. У тих, хто зацікавлений в пропозиції готівки, в San Luis Obispo є близько 40 об’єктів, що пропонують в цілому більше 2000 номерів. До них відносяться невеликі незалежні готелі, місця проживання для сім’ї, готелі з великими мережами, романтичні винні готелі типу “Bed&Breakfast”, а також сімейні мотелі . Ті, хто захоче отримити гроші, отримають їх після прибуття в Сан-Луїс-Обіспо і відправляться в Info для відвідувачів.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *