Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Глава Ryanair Group вважає, що після відновлення польотів показники повернуться до нормальних, однак знизяться ціни.

Ірландська авіакомпанія Ryanair готується до цінової війни з іншими авіаперевізниками, щойно будуть зняті обмеження на польоти. У майбутній битві Ryanair очікує перемоги.  Про це заявив в інтерв’ю Reuters глава Ryanair Group Майкл О’Лірі.



Він переконаний, що ринок швидко відновлюватиметься, в той час як інші учасники ринку прогнозують повернення до колишніх показників упродовж декількох років.

Читати  Під новий гірськолижний курорт «Боржава» планують віддати ліси у Карпатах

На думку глави Ryanair Group, показники повернуться до нормальних, однак знизяться ціни.

“Перед відновленням польотів ми почнемо розпродажі, і це зроблять інші авіакомпанії. Нам все одно – буде це 9,99 євро, 4,99 євро, 1,99 євро або 0,99 євро за квиток. У короткостроковій перспективі для нас важливо не заробити гроші, а повернути наших пілотів, бортпровідників і літаки у небо”, – зазначив він.

Читати  Подорож Європою: фотограф заворожив мережу епічними фото гірських масивів

О’Лірі припускає, що частково польоти почнуть відновлюватися у червні, після чого у продажу надійдуть дешеві квитки на поїздки у липні й серпні. Натомість у 2021 році глава Ryanair Group очікує буму в сфері туризму, з огляду на нереалізований у 2020 році попит.

Як повідомляв УНІАН, угорський лоукостер Wizz Air має намір відновити виконання більшості рейсів до 2020 року і продовжить отримувати нові літаки.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *