Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

У прес-службі зазначили, що на рейсах авіакомпанії буде запроваджено додаткові заходи, які забезпечать фізичне дистанціювання під час посадки і допоможуть підтримувати необхідний рівень чистоти на борту.



Найбільший лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі компанія Wizz Air запустить 14 нових маршрутів з України до Італії – до Рима, Мілана, Венеції, Неаполя, Верони, Катанії і Болоньї (Італія) з Києва, Львова, Харкова, Одеси та Запоріжжя. Про це повідомила прес-служба перевізника. Так, з 14 серпня авіакомпанія почне виконувати рейс Київ – Венеція щопонеділка, щосереди і щоп’ятниці. Ціна квитка стартує від 579 грн. Також з 14 серпня буде запущено рейс Київ – Неаполь щопонеділка, щосереди і щоп’ятниці. Ціна квитка стартує від 579 грн. З 14 серпня буде запущено рейс Львів – Мілан щопонеділка і щоп’ятниці. Ціна квитка стартує від 579 грн. З 16 серпня буде запущено рейс Львів – Рим щосереди і щонеділі. Ціна квитка стартує від 579 грн. З 26 жовтня буде запущений рейс Харків – Мілан щопонеділка і щоп’ятниці. Ціна квитка стартує від 729 грн. З 27 жовтня буде запущено рейс Запоріжжя – Мілан щовівторка і щосуботи. Ціна квитка стартує від 729 грн. Також з 28 березня 2021 року буде запущено рейс Київ – Рим щовівторка, щосереди, щочетверга, щосуботи і щонеділі. Ціна квитка стартує від 869 грн.
З 28 березня буде запущено рейс Київ – Мілан щовівторка, щочетверга, щосуботи і щонеділі. Ціна квитка стартує від 579 грн. З 29 березня буде запущено рейс Одеса – Венеція щопонеділка і щоп’ятниці. Ціна квитка стартує від 729 грн. З 29 березня буде запущено рейс Львів – Верона щопонеділка і щоп’ятниці. Ціна квитка стартує від 729 грн. З 29 березня буде запущено рейс Київ – Болонья щопонеділка, щосереди і щоп’ятниці. Ціна квитка стартує від 729 грн. З 29 березня буде запущено рейс Київ – Катанія щопонеділка і щоп’ятниці. Ціна квитка стартує від 729 грн. З 29 березня буде запущено рейс Львів – Катанія щовівторка і щосуботи. Ціна квитка стартує від 729 грн. З 30 березня буде запущено рейс Харків – Венеція щовівторка і щосуботи. Ціна квитка стартує від 729 грн. У прес-службі зазначили, що на рейсах авіакомпанії буде запроваджено додаткові заходи, які забезпечать фізичне дистанціювання під час посадки і допоможуть підтримувати необхідний рівень чистоти на борту. «Зокрема, упродовж перельоту пасажири мають носити захисні маски, а екіпаж – рукавички. Пасажирам без масок заборонено здійснювати посадку на борт літака, проте нову маску вони завжди можуть придбати разом з набором для дезінфекції (1 маленька пляшка дезінфікувального гелю, 2 пари рукавичок, 2 маски, 6 дезінфікувальних серветок). У салонах регулярно проводять дезінфекцію, а всі літаки авіакомпанії додатково дезінфікуються вночі противірусним розчином», – йдеться в повідомленні.
Також наголошується, що під час перельоту не поширюватимуться бортові журнали та заохочуватимуть користуватися опцією безконтактної оплати покупок на борту. «Згідно з новими правилами, пасажири мають дотримуватися заходів фізичної дистанції, впроваджених місцевими органами влади, і розраховуватися за всі необхідні послуги перед посадкою онлайн (наприклад, оплачувати додатковий багаж через Інтернет, послугу WIZZ Priority або швидку перевірку безпеки), щоб мінімізувати будь-які фізичні контакти в аеропорту», – йдеться в повідомленні. Як повідомляв УНІАН, з 17 червня Wizz Air відновила роботу своєї бази в міжнародному аеропорту «Київ» і перельоти з України до Угорщини, Німеччини, Данії, Естонії, Греції і Великобританії. Довідка УНІАН. Wizz Air – найбільший лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі, який здійснює рейси за більш як 700 маршрутами з 25 баз, з’єднуючи 155 напрямків у 45 країнах.

Читати  Добувають золото в непростих умовах: як живуть у найвищому місті світу

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *