Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Письменниця і астролог Керолайн Фолкнер розповіла, в які країни краще всього поїхати кожному знаку зодіаку в 2020 році.

Овен



“У Новому році Овнам найкраще подорожувати в місця, які допомагають підвищити їх духовну енергію”, – розповіла вона.

Фолкнер порадила вибирати між островом Пасхи, древніми пірамідами в Боснії, горою Кайлас (Китай), а також Стоунхенджем і містом Бат, які знаходяться у Великобританії.

Телець

Игуани на Галапагоських островах

Тим, хто народився під знаком Тельця астролог порекомендувала їхати до місць, де збереглася первозданна природа, щоб в 2020 році думки прийшли в порядок.

Куба, Галапагоські острови (Еквадор), Ботсвана, заливши Барафандл в Уельсі, заповідник Котсволдс (Великобританія) або гори Сперрінс в Північній Ірландії – оптимальний вибір.

Близнюки

Стадо слонів в Національному парку Крюгера, ПАР

На думку Керолайн, Близнюкам в новому році необхідно “знайти внутрішню правду і натхнення”. Тому подорожі повинні стимулювати як розумово, так і фізично.

Цьому знаку зодіаку слід вибирати між курортом Санкт-Моріц в Швейцарії, ПАР, Аляскою (США), Брайтоном або Корнуолл (Великобританія), а також Дубліном (Ірландія).

Рак

Троїцька церква в селищі Гергети на схилі гори Казбек в Грузії

“Рік, що настав – початок більш яскравого шляху до емоційної свободи. Будь-який напрямок, який зцілює серце і надихає душу, має бути в списку подорожей у Раків”, – пояснила астролог “.

Читати  Цифровий ілюмінатор: японські компанії розробили гаджет для тих, хто скучив за авіаперельотами

Вона розповіла, що найкраще відправитись в Грузію, долину Урубамба в Перу, на острови Барбадосу, а також в англійські міста Фрум і Йорк.

Лев

Міста світу. Нью Йорк

Фолкнер розповіла, що Левам у 2020 році на перше місце необхідно поставити “творчі дослідження та відкриття”, щоб не допустити емоційного вигорання.

Нью-Йорк (США), Париж (Франція), Копенгаген (Данія), Лондон (Великобританія), півострів Гоуер (Уельс), острів Скай в Шотландії – всі ці місця допоможуть Левам розслабитися і відкрити для себе багато нового.

Діва

Острів Сент-Майклс-Маунт в графстві Корнуолл, Англія

“Будь-яка країна або місто, який дозволить Дівам більше дізнатися про мистецтво, духовності, іншій культурі або історії, – буде надихати їх в 2020 році”, – впевнена астролог.

Такими місцями Фолкнер вважає: Лос-Анджелес (США), Тулум (Мексика), острів Ронг (Камбоджа), Хайленд (гірська частина Шотландії на Північно-Заході), Корнуолл і Сомерсет (Великобританія).

Терези

Новорічний феєрверк на пляжі Копакабана в Ріо-де-Жанейро, Бразилія

“У Терезів енергетичний підйом повинен відбутися в 2020 році. Подорожувати найкраще з партнером або, якщо це поки неможливо, то намагатися відкривати для себе нові радості”, – розповіла астролог.

Читати  МАУ порадувала мандрівників новою послугою: що зміниться?

Відправляйтеся на Мальдіви, Ріо-де-Жанейро (Бразилія), в Австралії, а також в Стратфорд-на-Ейвоні або Оксфорд, які розташовані в Великобританії – де буде можливість зміцнити відносини або почати їх.

Скорпіон

Вид на Блакитну мечеть через протоку Босфор у Стамбулі

На думку астролога, в 2020 році у Скорпіонів продовжать відбуватися зміни в особистому житті і кар’єрі. Для того щоб все склалося, вона порадила відправитися в подорож, яке посприяє духовного пробудження.

Наприклад, поїхати в пустельний місто Седона (Арізона, США), Єгипет, Стамбул (Туреччина) або острів Малл в Шотландії.

Стрілець

Вид на вулкан Агунг з боку храму Пура Лухур Лемпуянг на Балі, Індонезія

“Необхідно використовувати будь-які можливості для особистісного зростання і прогресу, які з’явилися в 2019 році. Для цього вибирайте місця, де багато простору, щоб в життя прийшло більше натхнення”, – підкреслила Керолайн Фолкнер, кажучи про Стрельцах.

Тому в 2020 році народженим під цим знаком слід відправлятися на Гаваї (США), Балі (Індонезія), в Тоскану (Італія), Інвернесс (Шотландія), Девон або національний парк Лейкс (Великобританія).

Читати  Болгарія змінила правила в'їзду для українців

Козеріг

Дві свині на Багамських островах

За словами астролога, Козерогам необхідно підвищувати настрій, веселитися і радіти, так як попередні роки далися їм нелегко.

Для того щоб зарядитися позитивною енергією Токіо (Японія), барвиста Індія, сонячні Багамські острови, мальовниче графство Камбрія в північно-західній частині Великобританії і національний парк Кілларні в Ірландії – безпрограшні варіанти.

Водолій

Озеро Інарі в Лапландії

“Водолії завзято працювали протягом кількох років. Вони втомилися. Тому будь-яка подорож, навіть в Арктику, допоможе їм прийти в себе”, – прокоментувала Фолкнер.

Музичні фестивалі Tomorrowland (Бельгія) або Гластонбері (Великобританія) – те, що потрібно для гарного настрою. Хто не любить занадто гучну музику, може відправитися на кілька днів до Лапландії (Фінляндії) або прогулятися по пагорбах в Лангхольмен (Шотландія).

Риби

Алея баобабів на Мадагаскарі

“У 2020 році Рибам необхідно очиститися від негативу, тому найкраще бути ближче до природи”, – порадила астролог.

Мадагаскар, Ніагарський водоспад (США), Лагуна-Колорадо (Болівія) – місця де Риби зможуть розслабитися і відпочити від суєти.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *