Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Не всі туристи хочуть отримати звичайний кімнатний сервіс, континентальний сніданок і двоспальне ліжко в мережевому готелі. Хтось досі зберігає дитячу мрію пожити в будиночку на дереві, а хтось обожнює вино настільки, що віддав би все за те, щоб поспати в гігантській бочці з-під вина. Видання The Huffington Post опублікувало список 15 дивних готелів, які втілять в життя ваші найбільш незвичайні фантазії.



La Villa Hamster, Нант, Франція

Якщо Ви хочете пожити життям свого хом’яка, то цей готель для вас. У його інтер’єрі відтворені різноманітні елементи будиночка для хом’яка: деревна стружка у ванній, стіг сіна на ліжку, кероване ногою відро з водою, романтичне колесо для двох. Крім того, кожен відвідувач під час реєстрації отримує маску хом’яка.

Bubble Tree, Франція

Відтепер жити в міхурі може не тільки Глінда, Добра Чарівниця. Французький дизайнер П’єр Стефан Дюма (Pierre – Stéphane Dumas) створив кілька оригінальних наметів Bubble Tree у вигляді великого прозорого міхура. Ці сюрреалістичні винаходи встановлені по всій Франції у восьми різних природних локаціях: крізь прозорі стіни туристи можуть милуватися зоряним небом, лісом, морем, океаном або старовинним замком, біля якого встановлено намет, при цьому не розлучаючись з домашнім комфортом.

Читати  Rixos відкриває новий розкішний курорт-готель в Хургаді

Є й напівпрозорі намети-міхурі – для тих, хто хоче більшої приватності, Bubble Lodge – коли до великого міхура приєднують менший, і Grand Lodge – коли з’єднують два міхурі однакового розміру. Bubble Tree не пропускають ультрафіолет, а також оснащені фільтрами, що захищають від комах, алергенів і вологи.

Grand Canyon Caverns Suite, Арізона

Шукачам справжньої приватності слід вирушити у номер Grand Canyon Caverns Suite в Арізоні. Він розташований так глибоко під землею, що там не може розвиватися жодна з існуючих форм життя. Номер розташований в давній печері, повітря в ньому сухе і очищене. У часи Холодної війни ця печера була як бомбосховище, в якому протягом місяця могли б сховатися 2000 осіб. Сьогодні це частина готелю Grand Canyon на 48 кімнат.

Читати  Shangri-La Bosphorus - Босфор в подарунок

Propeller Island, Берлін

Кожна кімната цього міні-готелю – унікальний витвір, арт-експонат ручної роботи німецького художника Ларса Строшена. Це і кімната у вигляді тюремної камери, та ліжка-труни, і номер з осколків дзеркала, і кімната, в якій перевернута меблі звисають зі стелі, а стелити ліжко доводиться наче поверхом нижче.

Save the Beach Hotels, у різних містах

Хто міг уявити собі, що готель, створений у прямому сенсі слова зі сміття, прийматиме таких гостей, як супермоделі Бар Рафаелі і Хелена Крістенсен? Мабуть, німецький художник Ха Шульт побачив гламурне майбутнє в повторному використанні відходів як притулку – його готельне творіння, яке є одночасно надзвичайно мобільним, вперше з’явилося в 2010 році в Римі, після чого у Мадриді (2011). Готель побудований з 12 тон сміття, зібраного на пляжах по всій Європі. Чим тільки не усіяні стіни цього готелю: від пластикових пляшок і шматочків консервних банок до інструментів і шматків манекенів.

Читати  До Трускавця за відновленням сил після ковіду

У Топ-15 найбільш дивних готелів світу за версією The Huffington Post також увійшли:

6. Sala Silvermine Underground Suite, Швеція
7. Dog Bark Park Inn, Айдахо, США
8.The Balancing Barn, Англія
9.Palacio de Sal, Болівія
10. CasAnus, Бельгія
11. Capsule Hotel, Нідерланди
12. Giraffe Manor, Кенія
13. Karostas Cietums / Karostas Guardhouse, Латвія
14. Treehotel, Швеція
15. Hôtel de Glace, Канада

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *